Naš dom je mjesto puno zabave koje vas inspiriše da istražujete  planinske vijence Igmana, Bjelašnice, Visočice i Treskavice. Mjesto za odmor, noćenje, iće i piće, rad, povezivanje sa drugim planinarima i istomišljenicima.  

Alternativni prostor gdje se možete napuniti energijom, raditi, koji će vas inspirisati, te vam omogućiti da se povežete sa kolegama i partnerima, a iznad svega vam omogućiti da izađete iz gradskog smoga. 

Dom ima 10 soba sa 30 ležaja, zajednički tuš i toalet na spratu za goste, i četiri toaleta u prizemlju.  Imamo jednu veliku salu za doručak, ručak i večeru, kao i za druženje sa drugim posjetiocima i gostima. Tu je i mala sala za radionice i/ili sastanke koja prima 20 osoba.  

Dom Vrela je među rijetkim, čak možda i jedini planinarski dom u Bosni i Hercegovini u kojem se ne puši i gdje su vaši ljubimci dobrodošli.  

U našoj ponudi je izbor domaćih, tradicionalnih i modernih jela, specijaliteta iz regije kao i iz raznih dijelova svijeta.  Kreativne vegetarijanske i vegan opcije  su redovno na meniju. 

  • Soba sa vlastitim toaletom (dodatak) 5.00 BAM
  • Djeca do 3 godine starosti gratis
Napomena
  •  Grupe od 10 osoba 10% popusta;
  •  Grupe od 20 osoba 20% popusta.

Za informacije i rezervacije kontaktirajte nas direktno na email info@greenvisions.ba